PROFESSIONELE GELUIDSOPNAMES:
Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring, vooral op het gebied van akoestische geluidsopnames op locatie. Denk hierbij aan kerken, kunst podia, concertzalen, auditoriums, culturele centra, bibliotheken, buurthuizen etc.

Akoestische instrumenten en ensembles vergen een kompleet andere benadering dan bijvoorbeeld een elektronisch versterkte rock / pop formatie. Het nagestreefde eindresultaat moet vooral dynamisch klinken zodat zelfs het zachtste pianissimo maar ook het krachtigste fortissimo een beleving voor de luisteraar zal zijn.

Compressors en limiters worden bij ons dan ook bij voorkeur niet toegepast. Een uitstekend gehoor en een klassieke opleiding dragen bij tot het succes van het eindresultaat, en Artistic Solutions beschikt gelukkig over beiden. U schenkt ons het vertrouwen over uw geluid, en wij belonen dat met een prachtige opname. U kunt van ons volledige expertise en toewijding verwachten, hoe klein of groot uw opdracht ook moge zijn.

Onze microfoons uit de 'referentie-klasse' beschikken over alle denkbare opname karakteristieken zodat voor iedere akoestiek en toepassing de juiste microfoons gebruikt kunnen worden. De opname apparatuur kan desgewenst tot 8 sporen gelijktijdig digitaal opnemen in 16 of 24-bits / 44,1 of 48 kHz resolutie. Zo kunnen we altijd een mooie uitgebalanceerde mix opnemen die, desgewenst, achteraf ook nog per kanaal apart aangepast kan worden. Ook kunnen wij 5.1 kanaals DTS (Digital Theatre Surround) opnames aanbieden voor een echte surround ervaring.

Onze ervaring omvat o.a. vocalisten, koren, pianisten, organisten, ensembles, orkesten, fanfare's en verschillende andere instrumentalisten en muziekgezelschappen. Ook horen de zgn. mechanisch / automatisch spelende instrumenten zoals flötenuhren, pianola's, orchestrions en draaiorgels tot onze specialiteiten.

Het is uiteraard ook mogelijk om, behalve muzikale geluidsopnames, ook de opnames te verzorgen van bijvoorbeeld (bedrijfs)presentaties, musicals, diploma uitreikingen, literaire voordrachten, etc.

Ook kunnen wij de mixage en mastering verzorgen van uw eigen gemaakte opnames. Het maken van de zgn. PQ master welke benodigd is voor het persen van CD's behoort ook tot onze specialiteiten. Ook kunt u uw eigen opgenomen product bij ons aanbieden voor een CD productie in kleine of grote oplages en verzorgen wij desgewenst tevens het grafische ontwerp, inclusief het maken van eventueel benodigde foto's en volledige lithografie, evenals de afdrachten van de Buma/Stemra rechten. Leest u voor meer informatie ook verder onder het hoofstuk CD producties op deze website.

Ongeacht uw wensen of de omvang van uw project, bij Artistic Solutions vind u de juiste artistieke oplossingen.
IJssellaan 187
2806 TH  Gouda
Telefoon: 0182-785434
Mobiel: 0650-544755
Copyright 2006 by "Artistic Solutions" - All Rights reserved - KVK 24392133 - Lees Algemene Voorwaarden