Gespecialiseerd in zang / koren / kleine orkesten  / lezingen / seminars

Artistic Solutions is ook uw partner voor al uw wensen op het gebied van geluidversterking, en dan met name van vocalen, koren, school musicals, verenigingen, muziekgezelschappen, bedrijfspresentaties, lezingen, seminars etc. tot ca. 300 personen, kerken en concertpodia alsmede openluchtoptredens, winkelcentra en happenings. Kortom, voor alle gelegenheden waarbij geluidversterking vereist is kan Artistic P.A. voor u een oplossing bieden tegen een zeer betaalbare prijs.

Dankzij de ruime ervaring op dit gebied en gespecialiseerde apparatuur voor dit doeleinde welke zorgt voor een 'dragend' en natuurlijk geluid is succes van uw optreden, lezing of evenement gegarandeerd. Zelfs de zachtste passages zullen achterin de zaal nog duidelijk te horen zijn, zonder dat het geluid voorin de zaal daarvoor op oorverdovend volume zal moeten klinken zoals helaas vaak het geval is.

Afhankelijk van de omvang van uw gelegenheid kan worden gekozen voor verschillende opties zodat er voor u een offerte geheel  op maat gemaakt kan worden. Wij werken met zgn. overhead microfoons, instrumenten microfoons en uiteraard solo (zang)microfoons, vanzelfsprekend allemaal van hoge kwaliteit. Ook kunnen instrumenten als digitale piano's en andere elektronische instrumenten direct worden ingeplugd in de mengtafel. De luidsprekers zorgen voor een natuurlijke, duidelijk hoorbare en verstaanbare weergave en spreiding van uw (stem)geluid.

Tevens is het mogelijk om het betreffende optreden, lezing of uitvoering meteen voor u op te nemen zodat u hier later een blijvende herinnering aan heeft, ter referentie, voor het archief, of gewoon 'leuk voor de heb'. Ook kunnen wij desgewenst CD's in kleine en grotere aantallen produceren voor (bijvoorbeeld) uw koorleden, seminarbezoekers of voor promotionele c.q. verkoopdoeleinden.

Wij werken met mengtafels welke over zeer schone voorversterkers beschikken. Dat houdt in dat het signaal wat schoon de mengtafel binnen komt ook daadwerkelijk schoon blijft tot het punt waar het de luidsprekerbox in gaat.

De luidsprekerboxen zelf zijn door ons geselecteerd op hun geluidskarakteristieken en 'dragend' vermogen om geluid bij dit soort gelegenheden optimaal te kunnen weergeven en te spreiden tot ver achterin de zaal. Tevens zijn zij zo ontworpen dat, indien een hoog volume vereist is, zij toch een onvervormd, helder, warm en duidelijk geluid blijven weergeven terwijl de luidspreker zijn eigen karakteristieke eigenschappen behoud. Het moge duidelijk zijn dat dit de totale geluidskwaliteit en de beleving van de luisteraar in de zaal zeer ten goede komt.

Graag verdiepen wij ons samen met u in uw project om tot een geschikte en aantrekkelijke oplossing te komen. Van solistische Aria in de kerk tot de volledige Matthäus Passion, van muziekgezelschap tot Shantykoor, van een lezing in een zaal of bibliotheek tot een volledige bedrijfspresentatie, Artistic P.A. is uw partner en zorgt voor een gegarandeerd succes.

Neemt U contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken zodat wij voor u een passende offerte kunnen aanbieden, uiteraard geheel vrijblijvend.
ARTISTIC P.A.   -  GELUIDVERSTERKING
IJssellaan 187
2806 TH  Gouda
Telefoon: 0182-785434
Mobiel: 0650-544755
Copyright 2006 by "Artistic Solutions" - All Rights reserved - KVK 24392133 - Lees Algemene Voorwaarden